Ποιοι είμαστε

Το Elfarmakeio αποτελεί την ηλεκτρονική επέκταση του φαρμακείου ‘Ελένη Τρύφωνα’, που βρίσκεται στην περιοχή του Άγ. Ιωάννη Ρέντη. 

Ιδρύθηκε το 2007, και από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς. 

Το προσωπικό του φαρμακείου αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων, που επιδιώκουν την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη ξεχωριστά, μέσω της άμεσης επαφής και επικοινωνίας και της παροχής προσωποποιημένων συμβουλών, ακόμα κι αν οποιαδήποτε αγορά ή παροχή υπηρεσίας πραγματοποιείται online. 

Η ομάδα του Elfarmakeio λειτουργεί με βάση τις αρχές της φιλικής, εξατομικευμένης και άμεσης εξυπηρέτησης, πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με καθημερινές προσφορές σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων. 

Οι online αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα μέσω διαφόρων τρόπων πληρωμής και πάντοτε με την τηλεφωνική ή online καθοδήγηση της ομάδας του φαρμακείου. Προτεραιότητά μας συνιστά τόσο η φύλαξη των προϊόντων μας σε άριστη κατάσταση, όσο και η άμεση παράδοσή τους στην ίδια κατάσταση. 

Το Elfarmakeio διαθέτει πολυετείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ξένες και ελληνικές εταιρείες υγείας, ομορφιάς και προσωπικής περιποίησης. Ακόμα, η ομάδα του διαρκώς αναζητά νέα καινοτόμα προϊόντα που αναπτύσσονται με βάση τις νέες τάσεις υγείας, ώστε να προσφέρει στους πελάτες του τις καλύτερες υπηρεσίες για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. 

Επικοινωνήστε με την ομάδα του Elfarmakeio για όποιο ζήτημα σάς απασχολεί και θα πάρετε την επιστημονική απάντηση που χρειάζεστε με σεβασμό και ειλικρίνεια.

NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Go to main Go to cart Go to cart