Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 • Για την επιστροφή των προϊόντων πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο, κ.λπ.). 
 • Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές σε ανοιγμένες συσκευασίες (εσωτερικά και εξωτερικά), καθώς και σε βρεφικά γάλατα και βρεφικές τροφές. Επίσης, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές μεμονωμένων προϊόντων που αποτελούν περιεχόμενο πακέτου προσφοράς.
 • Αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την επόμενη της ημέρας παραλαβής της παραγγελίας, είτε από εσάς, είτε από πρόσωπο που εσείς υποδείξατε. 

 

Διαδικασία & τρόποι επιστροφής προϊόντων:

Δικαίωμα υπαναχώρησης

 • Στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Λοχαγού Σταθιά 26, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, κατά τις ώρες λειτουργίας του και κατόπιν τηλεφωνικής ή άλλης επικοινωνίας για να διαπιστωθεί αν υπάρχει διαθεσιμότητα του εκάστοτε προϊόντος. 
 • Αποστολή προϊόντος: Αρχικά συμπληρώνετε την ειδική φόρμα υπαναχώρησης που περικλείεται στο κουτί της παραγγελίας. Στη συνέχεια συσκευάζετε στο κουτί της παραγγελίας το/τα προϊόν/τα, καθώς και το σχετικό παραστατικό αγοράς τους και αποστέλλετε το πακέτο στη διεύθυνση: Φαρμακείο Τρύφωνα Ελένη, οδός Λοχαγού Σταθιά 26, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, ΤΚ. —, Αττική, υπόψιν Τμήματος Παραγγελιών. 
 • Σε περίπτωση που στο κουτί παραγγελίας δεν συμπεριλαμβάνεται για οποιονδήποτε λόγο η ειδική φόρμα υπαναχώρησης, μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω του συνδέσμου:  έντυπο υπαναχώρησης
 • Μετά την υπαναχώρηση από τη σύμβαση θα επιστραφούν σε εσάς τα χρήματα που λάβαμε, εκτός από τα έξοδα παράδοσης, σε περίπτωση που καταβλήθησαν τέτοια.
 • Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας για υπαναχώρηση και με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. 
 • Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται κατόπιν συνεννόηση σε τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς δική σας επιβάρυνση. 
 • Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει α) στην προμήθεια αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα, β) στην προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, γ) στην προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων και δ) στην προμήθεια αγαθών τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.
 • Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, το Elfarmakeio έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται με τα τυχόν έξοδα που θα προκύψουν εξαιτίας της καταχρηστικής άσκησης του δικαίωματός του.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή άλλη διευκρίνιση επιθυμείτε σχετικά με την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: info@elfarmakeio.gr  ή στο τηλέφωνο 2104908377

 

Ακύρωση παραγγελίας

 • Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας την ίδια ημέρα μετά την καταχώρησή της είτε με email στο: info@elfarmakeio.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2104908377 εντός των ωραρίων λειτουργίας του καταστήματος και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει δοθεί προς αποστολή. 
 • Ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και με επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα την ίδια ημέρα καταχώρησης, εφόσον το δέμα δεν έχει παραδοθεί προς αποστολή. 
 • Έχετε πάντοτε μαζί σας τον κωδικό παραγγελίας σας, ώστε να διευκολυνθείτε στην εξυπηρέτησή σας.

 

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:8:00-14:30

Τρίτη:8:00-14:00 k 17:00-20:00

Τετάρτη: 8:00-14:30

Πέμπτη: 8:00-14:00 k 17:00-20:00

Παρασκευή: 8:00-14:00 k 17:00-20:00

 

 

 

Ελαττωματικά προϊόντα: 

 • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την ομάδα του Elfarmakeio είτε τηλεφωνικά στο 2104908377, είτε με email στο: info@elfarmakeio.gr ή αυτοπρόσωπα στο φυσικό μας κατάστημα και να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή τη λήψη με email εκπτωτικού κουπονιού ίσης αξίας για την αγορά άλλου/ων προϊόντος/των.

 

Αντιμετώπιση παραπόνων:

 • Για οποιοδήποτε παράπονο, παρατήρηση ή υπόδειξη μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα του Elfarmakeio είτε τηλεφωνικά στο 2104908377, είτε με email στο: info@elfarmakeio.gr ή αυτοπρόσωπα στο φυσικό μας κατάστημα. 

NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Go to main Go to cart Go to cart