-40%
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ

IgActive Vitamin C 1000mg 20 Αναβράζοντα Δισκία

Κωδικός: 5201938123310

Product information

5,18 €

Περιγραφή

Συμπλήρωμα Διατροφής με βιταμίνη C IgActive Vitamin C 1000mg. Σε αναβράζουσα μορφή για εύκολη λήψη με ευχάριστη γεύση και άρωμα πορτοκάλι. Συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού & νευρικού συστήματος και του μεταβολισμού για παραγωγή ενέργειας. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην αντιμετώπιση ιώσεων και κρυολογημάτων. Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου και βοηθά στη μείωση της κούρασης. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για καλή λειτουργία του δέρματος, των δοντιών, ούλων, οστών και χόνδρων και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. Αναπληρώνει τις ελλείψεις του οργανισμού όταν υπάρχει αυξημένη ανάγκη, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην αντιμετώπιση ιώσεων και κρυολογημάτων. Απαλλαγμένη από τεχνητά αρώματα ή ζάχαρη. Είναι κατάλληλη και για διαβητικούς.

Χρήσεις της Βιταμίνης C

  • Ο πιο γνωστός ρόλος της βιταμίνης C είναι η συμβολή της στην καλή λειτουργία και τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες τόσο του μη-ειδικού (φυσικά κύτταρα-φονείς, ηωσινόφιλα, βασεόφιλα, φαγοκύτταρα) όσο και του ειδικού (Τ και Β λεμφοκύτταρα, αντισώματα) σκέλους του ανοσοποιητικού συστήματος.

  • Λιγότερο γνωστός, αλλά περισσότερο σημαντικός ρόλος είναι αυτός του συνενζύμου. Το συνένζυμο είναι μια ουσία που χρειάζεται κάποιο ένζυμο του οργανισμού για να λειτουργήσει. Η βιταμίνη C δρα ως απαραίτητος παράγοντας ενεργοποίησης για περισσότερα από 15 ένζυμα μέσα στον οργανισμό μας, μεταξύ των οποίων αυτά που καταλύουν την αντίδραση υδροξυλίωσης του κολλαγόνου, του βασικού συστατικού του συνδετικού ιστού, και είναι υπεύθυνα για την αναγέννηση του. Με αυτή την ιδιότητα την συναντάμε σε διάφορα συμπληρώματα που αφορούν σε πόνους σε αρθρώσεις.Για τον ίδιο λόγο εμπλέκεται στον μηχανισμό της επούλωσης των πληγών, και μπορεί να φανεί χρήση σε εγκαύματα, κατακλίσεις, επούλωση τραυματισμών αλλά και στην αντιμετώπιση της ουλίτιδας ή της περιοδοντικής νόσου.

  • Από τις πιο σημαντικές ιδιότητες της βιταμίνης C, είναι το γεγονός ότι ευνοεί την απορρόφηση του μη αιμικού σιδήρου. Το ίδιο συμβαίνει και με τα συμπληρώματα διατροφής. Η λήψη βιταμίνης C ταυτόχρονα με κάποιο συμπλήρωμα που περιέχει σίδηρο αυξάνει την απορρόφησή του.

  • Η βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και της γενικότερης αγγειακής λειτουργίας που προσφέρει η βιταμίνη C μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά σε ασθένειες που η μικροκυκλοφορία παίζει σημαντικό ρόλο όπως για παράδειγμα οι αιμορροΐδες, η φλεβίτιδα ή η στυτική δυσλειτουργία.

  • Καθώς η βιταμίνη C είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, έχει μελετηθεί αρκετά η επίδρασή της στην συχνότητα εμφάνισης νόσων που έχουν τη βάση τους στην οξείδωση. Ενδεχομένως η βιταμίνη C να προσφέρει κάποιου είδους προστασία κι έναντι των βλαπτικών επιδράσεων των ρύπων

Αριθμός πρωτοκόλλου Ε.Ο.Φ: 56250

Σας προτείνουμε

-33%
Lanes Ester-C με Echinacea & Sambucus Nigra 20 αναβράζουσες ταμπλέτες

Lanes Ester-C με Echinacea & Sambucus Nigra 20 αναβράζουσες ταμπλέτες

6,85 €
-25%
Power Health Vitamin D3 2000iu Stevia 20s Αναβρ. + Δώρο Vitamin C 500mg 20s Αναβρ.

Power Health Vitamin D3 2000iu Stevia 20s Αναβρ. + Δώρο Vitamin C 500mg 20s Αναβρ.

9,00 €
-25%
Power Health Zinc + Vitamin C 500mg Stevia 20s + Δώρο Vit C 500mg 20s

Power Health Zinc + Vitamin C 500mg Stevia 20s + Δώρο Vit C 500mg 20s

9,00 €
-36%
Health Aid Vitamin C 1gr 30 tabs

Health Aid Vitamin C 1gr 30 tabs

12,16 €

NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Go to main Go to cart Go to cart