-50%
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ

Pic Solution Mobile Rapid Wrist Πιεσόμετρο Καρπού

Κωδικός: 8058090015963

Product information

37,66 €

Περιγραφή

Αυτόματο ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού με τεχνολογία που ξεκινάει τη μέτρηση από τη φάση του φoυσκώματος, για ένα γρήγορο, άνετο και ακριβές απότέλεσμα, με ένδειξη επιπέδου πίεσης.

Είναι το πρώτο πιεσόμετρο καρπού της PiC που μπορεί να συγχρονιστεί με το smartphone σας. Μικρό και έυκολο στη χρήση μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας, στη δουλεία σας ή στις διακοπές σας, είανι μια καινοτομία που δεν σας επιτρέπει μόνο να μετρήσετε την αρτηριακή σας πίεση αλλά μπορείτε και να την παρακολουθήσετε απευθείας στο τλέφωνό σας.

Ψηφιακό και αυτόματο, ξεχωριζει για το μικρό του μέγεθος και τον εργονομικό σχεδιασμό που χαρακτηρίζουν τη DLS (Design Language Solution).

Η τεχνολογία Rapid Tech μετρά τα δεδομένα σας μόλις αρχίσει να φουσκώνει, καθιστώντας το αποτέλεσμα εύκολο και γρήγορο. Η μεγάλη οθόνη με οπίσθιο φωτισμό επιτρέπει την καθαρή και άμεση ανάγωνση ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Λαμβάνει ανωμαλίες στον καρδιακό ρυθμό και η γραφική όθόνη σας ενημερώνει για τα επίπεδα αρτηριακής σας πίεσης. Εκτός από ααυτό, το Mobile Rapid Wrist απομνημονεύει 180 αποτελέσματα.

Τέλος, χάρη στο PiC App Health Station, μετατρέπει αυτές τις μετρήσεις σε πλήρη και συνεχή παρακολούθηση της αρτηριακής σας πίεσης με δεδομένα και διαγραμματα που είναι εύκολο να τα δείτε και να διαχειριστούν στο smartphone σας και να τα μοιραστείτε με το γιατρό σας μεσω email.

Τι το κάνουν μοναδικό;

Η οθόνη του Mobile Rapid Wrist συγχρονίζεται με τα smartphones που έχουν εγκατεστημένη την PiC App Health Station, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τα στατιστικά στοιχέια της πίεσης του αίματος, να βλέπετε τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή και να κάνετε εβδομαδιαίο ή μηνιαίο μέσο όρο των αποτελεσμάτων. Αλλά πάνω απ' όλα, δημιουργέι ένα πολύτιμο ημερολόγιο για σας, το οποίο είναι σαφές, απλό και πάντα ενημερωμένο. Είναι άμεσα διαθέσιμο όταν μιλάτε με τον γιατρό σας, ανά πάσα στιγμή και ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε.

· Κλινκά επικύρωμένο. Προτώκολο ESH.

· 5 Χρόνια εγγύηση.

​​​​​​​​​​​

Σας προτείνουμε

-52%
Kessler Pressure Logic Portable KS520 Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου + ΔΩΡΟ Adaptor

Kessler Pressure Logic Portable KS520 Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου + ΔΩΡΟ Adaptor

50,00 €
-40%
Kessler KS 106 Αναλογικό Πιεσόμετρο

Kessler KS 106 Αναλογικό Πιεσόμετρο

22,05 €
-52%
Kessler Pressure Sense Comfort KS452 Ψηφιακό Πιεσόμετρο Καρπού

Kessler Pressure Sense Comfort KS452 Ψηφιακό Πιεσόμετρο Καρπού

60,00 €
Hartmann Veroval Compact Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου

Hartmann Veroval Compact Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου

34,32 €

NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Go to main Go to cart Go to cart

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.