-33%
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ

Solgar Ashwagandha Root Extract Veg. 60 caps

Κωδικός: 33984041042

Product information

23,12 €

Περιγραφή

Το Solgar’s Ashwagandha Root Extract ανήκει στη σειρά φορμουλών φυτικών προϊόντων εξαιρετικής πoιότητας με τυποποιημένα εκχυλίσματα.

Ta Τυποποιημένα Βότανα Υψηλής Δραστικότητας (SFP) της Solgar παρασκευάστηκαν μέσω μιας μοναδικής διεργασίας που συνδυάζει τη λογική της παραδοσιακής βοτανοθεραπείας και την τεχνολογία τυποποιημένων βοτάνων. Αυτό το μείγμα επιστήμης και παράδοσης δημιουργεί ένα ισχυρό τυποποιημένο βότανο εξαιρετικής ποιότητας με όλες τις συνεργιστικές και ευεργετικές ιδιότητες που βρίσκονται στη φύση.

Το Ασβαγκάντα [Ashwagandha] χρησιμοποιήθηκε για χιλιάδες χρόνια από την αγιουρβεδική, ινδική και ουνάνι ιατρική, και περιγράφηκε ως «Ινδικό τζίνσενγκ». Θεωρείται προσαρμογόνο και βοηθά το σώμα να διαχειριστεί και να προσαρμόσει το στρες. Το Solgar® Ashwagandha Root Extract Vegetable Capsules είναι κατάλληλο για όσους ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή. Με 1 δισκίο την ημέρα, το σώμα θρέφεται με 1.5% (4.5 mg) των ενεργών συστατικών γουιθανολίδες.

Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

​​​​​​​​​​​

Σας προτείνουμε

-33%
Solgar Ginkgo Biloba 60 Veg. 60 caps

Solgar Ginkgo Biloba 60 Veg. 60 caps

20,44 €
-32%
Solgar Cranberry With Vitam. C Veg. 60 caps

Solgar Cranberry With Vitam. C Veg. 60 caps

18,37 €
-32%
Solgar Curcumin Full Spectrum 30 softgels

Solgar Curcumin Full Spectrum 30 softgels

34,72 €
-24%
Power Health Cranberry Stevia 20s Αναβρ.

Power Health Cranberry Stevia 20s Αναβρ.

14,63 €

NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Go to main Go to cart Go to cart