-28%
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ

Vican Carnation Corn Caps Επιθέματα Αφαίρεσης Κάλων με Σαλικυλικό Οξύ 5 Τεμάχια

Κωδικός: 5012654201714

Product information

4,97 €

Περιγραφή

Επιθέματα αφαίρεσης κάλων με σαλικυλικό οξύ. Η μοναδική κρέμα σαλικυλικού οξέος διαπερνά το στρώμα του κάλου ευνοώντας την αφαίρεσή του.

Αν η επιδερμίδα των ποδιών μας εκτίθεται σε συνεχή πίεση και τριβή, εμφανίζονται φουσκάλες που με τον καιρό σληραίνουν και σχηματίζουν κάλους τόσο στα δάκτυλα όσο και στα πέλματα. Τις περισσότερες φορές ευθύνεται η κακή εφαρμογή παπουτσιών αλλά και η μεγάλη παραμονή των ποδιών μας μέσα σε κλειστό και υγρό περιβάλλον.

Το Carnation Corn Caps περιέχει μια μοναδική κρέμα σαλικυλικού οξέος, η οποία εισχωρεί στους σκληρούς κάλους και βοηθά στην αφαίρεση τους ενώ ταυτόχρονα το αφρώδες δαχτυλίδι ανακουφίζει από την πίεση του υποδήματος.

Η διπλή δράση του, με προστατευτικό δαχτυλίδι που αποτρέπει την τριβή του κάλου με το παπούτσι και ο εσωτερικός πυρήνας του από σαλικυλικό οξύ διαπερνούν το στρώμα του κάλου ευνοώντας την αφαίρεσή του. Τέλος οι αυτοκόλλητες ταινίες του στερεώνουν το επικάλιο επάνω στο σημείο του κάλου ευνοώντας την καλύτερη θεραπεία του.

Συστατικά: Κάθε επικάλιο περιέχει 40% Σαλικυλικό οξύ.

Χρήση:
Καθαρίστε και στεγνώστε τα πόδια για να εξασφαλίσετε καλύτερη εφαρμογή. Αφαιρέστε ένα επικάλιο από τη συσκευασία και τοποθετήστε το με το δακτύλιο επάνω στον κάλο. Σταθεροποιήστε το χρησιμοποιώντας τα αυτοκόλλητα άκρα του επιθέματος. Για να έχει εφαρμοστεί σωστά το επικάλιο δεν θα πρέπει να γλιστρά ή να κινείται. Αλλάζετε το επικάλιο κάθε δυο ημέρες μέχρι να αφαιρεθεί εύκολα ο κάλος. Για κάθε κάλο μπορούν να χρησιμοποιηθούν το πολύ πέντε επικάλια. Δεν πρέπει να γίνεται εφαρμογή σε περισσότερους από τρεις κάλους ταυτόχρονα. Το προϊόν να φυλάσσεται σε θερμοκρασία κάτω των 30 C και μακριά από άμεσες πηγές θερμότητας και υγρασίας.

Σας προτείνουμε

-25%
Compeed Επιθέματα Για Φουσκάλες Από Τακούνια

Compeed Επιθέματα Για Φουσκάλες Από Τακούνια

6,05 €
-25%
Compeed Μεσαία Επιθέματα Για Φουσκάλες 5τμχ

Compeed Μεσαία Επιθέματα Για Φουσκάλες 5τμχ

5,34 €
-25%
Compeed Extreme επιθεματα για εντονες φουσκαλες 5τεμ

Compeed Extreme επιθεματα για εντονες φουσκαλες 5τεμ

6,05 €
-29%
Scholl Λίμα Αφαίρεσης Σκληρού Δέρματος με Κρυστάλλους Διαμαντιού

Scholl Λίμα Αφαίρεσης Σκληρού Δέρματος με Κρυστάλλους Διαμαντιού

7,04 €

NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Go to main Go to cart Go to cart

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.